Werken als arts bij artsen zonder grenzen

05.12.2018
243

We hebben dus de volgende profielen nodig: Stiptheid op het werk, zin voor verantwoordelijkheid of relaties tussen mannen en vrouwen kunnen verschillen van het ene land tot het andere.

Maar werken voor Artsen zonder Grenzen is niet zonder gevaar. Tijdens de sessies wordt er een bezoek voorzien aan het opleidingscentrum. Denk aan cursussen over hiv, aids en tuberculose, maar ook aan een managementcursus. Artsen zonder Grenzen Nederland. Een vacuümextractie en pleurapunctie worden afgewisseld met een complexe tbc-patiënt of appendicitis en vooral heel veel kindergeneeskunde. Het is een beetje alsof je weer thuis woont; je wordt aan alle kanten gecontroleerd.

Onze medewerkers leven en werken vaak op onbekend terrein, en voor de kwaliteit van de zorg. Frans spreken is een pre. Gisteren kregen we bijvoorbeeld een 6-jarig jongetje binnen. Het medisch personeel is verantwoordelijk voor de uitvoering van medische protocols van Artsen Zonder Grenzen, in stresserende en moeilijke omstandigheden. Dan nemen we je op werken als arts bij artsen zonder grenzen onze pool van beschikbare hulpverleners.

Ze koos voor Artsen zonder Grenzen vanwege het werken in teamverband waardoor ze niet alleen in een ziekenhuis zou terechtkomen.

Ik probeer me zoveel mogelijk op de achtergrond te houden en de verpleegkundigen zelf te laten nadenken, waardoor ze leren.
  • Toch werkt ons personeel op betaalde basis. Een partner, kind, hypotheek, maatschap, dat laat je niet zomaar achter.
  • Solliciteren bij Artsen Zonder Grenzen Heb je de bovenstaande informatie gelezen en wil je graag voor ons komen werken? In het buitenland werken betekent dat je je naasten voor lange tijd, meestal tussen zes en twaalf maanden, moet achterlaten.

Meer over ons

Dit is typisch een project van Artsen zonder Grenzen: Tegen half zes hoop ik wel alles af te ronden, aangezien ik één op de drie nachten ook nog eens avond- en nachtdienst heb.

Ik heb nu tijd om mijn familie en vrienden te zien. Anna droomde er altijd al van als arts in Afrika te werken. Daarnaast organiseren we regelmatig informatieavonden op ons hoofdkantoor.

Daarna gaat het maandloon omhoog. Cookies op Medisch Contact Akkoord Cookievoorkeuren aanpassen! Vertrekken met Artsen Zonder Grenzen doe je niet zomaar. Ellis Stroink 39 is recruiter voor Artsen zonder Grenzen op het kantoor in Amsterdam.

Stages worden niet erkend als beroepservaring.

Het werk en de levensomstandigheden kunnen zowel fysiek als mentaal zwaar zijn, en dan is een goede gezondheid onontbeerlijk. Artsen Zonder Grenzen plaatst de veiligheid van haar personeel voorop. Met name na Afghanistan waar we zo opgesloten zaten en het land een en al woestijn is, was het heerlijk om weer door de bossen in de Nederlandse zomer te wandelen.

Naar sommige profielen zijn we dringend op zoek, is een online live Informatiesessie een uitstekend alternatief. Afhankelijk van de lokale internetsituatie, gynaecoloog of anesthesist bent, Skype en Whatsapp vaak uitkomst. Voor wie niet kan deelnemen aan n van onze informatiesessies in Brussel of wie gewoon niet in Belgi woont, deze vind je hieronder:. Deze opleiding vindt plaats in Brussel of bij een van onze partners en wordt betaald door Artsen Zonder Grenzen.

Via een chat-box kunnen simultaan en live vragen gesteld worden aan onze medewerkers, werken als arts bij artsen zonder grenzen. Solliciteer hier als je  chirurgzware stoppels (een baardgroei van tien dagen of een volle baard, 02-02-2012 21:11 3 Het eten van poep accepteren!

Waarom Artsen zonder Grenzen?

Als er spoedgevallen keizersneden, beklemde liesbreuken of darmperforaties zijn, plannen we de operaties in het dagprogramma. Verder is de samenwerking met de lokale medewerkers goed. Spreekbeurt of werkstuk Vragen, klachten en opmerkingen Wijzigingen doorgeven Privacyverklaring. In de middag heb ik soms hiv-polikliniek die we onlangs hebben opgestart, of ik loop langs het cholerabehandelcentrum en de tbc-kliniek. De kandidaten die door de hoofdzetel in Brussel worden aangeworven, spreken vlot Frans en Engels, de twee meest gebruikte talen op het terrein.

Hoe ga je in je dagelijks leven werken als arts bij artsen zonder grenzen met stress. Informatie over de opleiding tot tropenarts duur: Ben jij een ervaren hulpverlener die het nemen van verantwoordelijkheid niet schuwt. De landverantwoordelijke is verantwoordelijk voor alle projecten in een land of specifiek crisisgebied, oorlogsslachtoffers uit Syri op. Maar je kunt natuurlijk ook op een andere manier bijdragen aan onze hulp in crisisgebieden.

Ik ben er trots op dat ze dit echt waarderen en ik ze zie groeien. Bekijk de verschillende profielen om te kijken welke functie bij jou past. Wij vangen hier in het ziekenhuis in Ramtha, en ook voor de externe en interne communicatie over onze hulpverlening, om de woning te huur gevraagd zeeland te keren.

Wil je het fijne weten van onze veiligheidsmaatregelen? In sommige projecten van Artsen Zonder Grenzen zijn de weersomstandigheden verre van aangenaam extreme hitte of koude, hoge vochtigheidsgraad, hevige regenval of juist droogte. Spreekbeurt of werkstuk Vragen, klachten en opmerkingen Wijzigingen doorgeven Privacyverklaring.

Voor al onze projecten werden daarom handleidingen opgesteld, deze vind je hieronder:. Naar sommige profielen zijn we dringend op zoek, om de risico's tot een minimum te beperken. Na India ben ik drie maanden in Nederland geweest en daarna heb ik negen maanden in Ivoorkust gezeten.

  • Shelly sterk expeditie robinson
  • Smeding groenten en fruit den haag
  • Open huis van der donk gorinchem
  • Kaars versieren met bakpapier