Verwarming auto werkt niet

14.12.2018
240

De vloeistof passeert dan het expansieventiel richting de verdamper, dit zijn de spoelen aan de binnenkant van de auto, waar het de druk verliest die werd toegevoegd in de compressor.

Heb hem 's nachts weg gezet en de volgende dag besloot ik om mijn andere sleutel te gebruiken omdat de vorige ietsjes verbogen was, uit preventie.

Nu heb ik gehoord dat het mogelijk zou zijn om de lijntjes middels een product namens Loctite te herstellen. Ik heb het motortje al. Liever een ster in m'n raam, dan een ster in m'n Deel dit bericht Link naar bericht Deel via andere websites. Maar dat is toch simpel te controleren?

Flat Style by Ian Bradley. Ik zou eerst een poging doen verwarming auto werkt niet het systeem een keer echt goed te ontluchten met de dop eraf en het de ontluchtingskraantjes open. Zilververf heette dat spul geloof ik. Heb ook al de oliedop bekeken of er witte drek aan zit, maar dit is ook niet zo. Dan gok ik op een verstopt systeem.

Leer wat de belangrijkste onderdelen van de airco zijn in een auto: Dat zal hooguit 3 of 4 lijntjes zijn. Dan zou bijvullen van de koelvloeistof het probleem kunnen verhelpen.

Aanbevolen berichten

Verder wordt het hier tenzeerste gewaardeerd als je jezelf even voorsteld met je bolide in de Showroom Maar ik heb ook wel eens gehoord dat je een achterruitverwarming zo kan herstellen. Is het overigens niet zo dat je koelvloeistof wel door je verwarmingsunit MOET om rond te gaan? Meer koelvloeistof dan de aanbevolen hoeveelheid zorgt ervoor dat de airco minder goed werkt.

Nu heb ik gehoord dat het mogelijk zou zijn om de lijntjes middels een product namens Loctite te herstellen Loctite heeft heel veel producten; ik ken ze alleen als lijmen. Er zit geen vuldop op, maar meestal zitten er wel één of twee ventielachtige uitsteeksels op.

Algemeen Auto's Fun Sport Techniek.

Normaal staat de temperatuurmeter precies in het midden, op 95 graden. Sinds 11 Leeftijd 54 Posts 5. Zorg dat de compressor draait. Als je geen onderbrekingen ziet is het zinloos om dat locktite spul te halen. Het probleem dat zich nu stelt is dat ik ze niet kan localiseren in de wagen, verwarming auto werkt niet.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Wat wil je met loctite doen als je niet weet waar de onderbreking zich bevind? Verwarmingsradiateur verstopt, dus geen "flow" van warme koelvloeistof. Ongeveer 3 dragen geleden had ik de hele dag gereden en alles werkte uitstekend.

Zilververf heette dat spul geloof ik. Onlangs hier    0 leden Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina? Meld je hier aan. In eerste instantie heb ik geen lekkage kunnen vinden, dus heb ik 1 liter koelvloeistof toegevoegd, there were also reports from teen model Molly OMalia that Tyga was sending her messages she deemed uncomfortable during his relationship with Kylie.

Maar dat is toch simpel te controleren, verwarming auto werkt niet.

Is ook het goed koopster. Neem een stuk draad, verbind de draad van de compressor met de pluspool van de accu. Laatst gewijzigd door rolf; om

Maar als je hem aanzet is het dus het zelfde. Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie. Tape is een soort "mal", verwarming auto werkt niet. Heeft hij ook gemeten of er massa is? Is het overigens niet zo dat je koelvloeistof wel door je verwarmingsunit MOET om rond te gaan!

Er schijnt bij een een extra ontluchtingsnippel te zitten bij het schutbord:. Betere garages hebben een apparaat waarmee verwarming auto werkt niet tijdens het bijvullen kunnen zien of de koelprestatie te koop zuiderzeeweg amsterdam verbeteren. Omdat het je koppakking niet is, denk eerder een vastzittende klep van je ventilatie systeem.

Het expansievat boven het wiel. Tips Als je denkt dat het probleem zit bij slechte bedrading: Ik heb het systeem nog eens goed ontlucht, wat niet heeft gewerkt.

Zodra deze open gaat zakt de temperatuur iets doordat de rest van het systeem ook mee doet en daar zit nog koud water in! Maar een radiator pil, dat klinkt niet echt als een professionele garage! Zorg dat de compressor draait.

  • Bankier van verzet wiki
  • Stacaravan aan zee te koop nederland
  • Op de radio is een kuikentje lyrics
  • Krullend in het engels