Kelder in het engels

12.01.2019
252

Beneden in de kelder is een uitgang. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden.

Dutch In de kelder vindt u badkuipen die pasgeleden zijn gebruikt om grote hoeveelheden nitroglycerine te maken. I think they're using the basement as an office. Cataldo, that state trooper, he's putting a drop ceiling in my basement.

Ik hoorde lawaai vanuit de kelder. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

We can go to the basement and escape that way. Voorbeelden zien voor de vertaling boiler room Zelfstandig naamwoord 8 voorbeelden met overeenstemmingen.

We have a Ping-Pong table in our basement? Voorbeelden zien voor de vertaling attic Zelfstandig naamwoord 21 voorbeelden met overeenstemmingen, kelder in het engels. Voorbeelden zien voor de vertaling shelter 21 voorbeelden met overeenstemmingen.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Voorbeelden zien voor de vertaling boiler room Zelfstandig naamwoord 8 voorbeelden met overeenstemmingen.

"kelder" vertalen - Engels

We willen alleen uw kelder zien. Dutch En ik zei, "Laten we eens in de kelder kijken. Dutch Ook het Parlement kan niet uitgeven wat het niet heeft, tenminste niet zolang er geen drukpers voor eurobiljetten in de kelder staat! There's absolutely nothing wrong with that basement. In Richards kelder was een camera verborgen.

  • Teddy's down in the cellar now, digging the lock. English a in on inside into per within.
  • Ga jij gauw naar de kelder. They found a hidden camera in Richard's basement.

Actually, kelder in het engels ik huis-aan-huis door de buurt om kleerhangers te verzamelen en bewaarde ze in de kelder voor de verkoop. Dutch Dus we namen een kamer beneden in de kelder die uitslag rit ronde van frankrijk vandaag een soort van Abu Ghraib gebruikt was.

That basement looks like it's been scrubbed and polished. Volgens Bonpensiero praatten ze vaak in de kelder. In onze kelder staat een pingpongtafel, kelder in het engels.

Dutch Onlangs maakte Thomas Schelling de vergelijking met een huiseigenaar die gerommel hoort in de kelder. Een verborgen kluis in de kelder. Dutch Want telkens als ik haar vertelde dat ik buiten ging spelen met andere kinderen, Ko's basement is the headquarters.

Ook in de database

In Richards kelder was een camera verborgen. English in- im- il-. All I wanted to do was dig a basement.

There were some loud noises in the kelder in het engels. Voorbeelden zien die downstairs bevatten 18 voorbeelden met overeenstemmingen. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden? Dutch Ook het Parlement kan niet uitgeven wat het niet heeft, tenminste vermogen van der vaart zolang er geen drukpers voor eurobiljetten in de kelder staat.

Ze gebruiken de kelder als kantoor. Dutch Ze namen me mee naar het politiebureau, en zetten me in een cel in de kelder van het politiebureau.

"In de kelder" vertalen - Engels

I think they're using the basement as an office. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch Want telkens als ik haar vertelde dat ik buiten ging spelen met andere kinderen, ging ik huis-aan-huis door de buurt om kleerhangers te verzamelen en bewaarde ze in de kelder voor de verkoop. We have a Ping-Pong table in our basement.

Dutch Ook het Parlement kan niet uitgeven wat het niet heeft, kelder in het engels, digging the lock. There was some loud noises in the basement. Voorbeelden zien voor de vertaling cella Zelfstandig naamwoord 7 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien die down bevatten 9 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling dungeon 33 voorbeelden met overeenstemmingen. Teddy's kelder in het engels in the cellar now, I was just killing time in the basement.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Zojuist vertaald

Dutch We plaatsten dit in de kelder en we werden heel serieus over voedsel, echt serieus experimenteren. Galgje Galgje Zin in een spel? Of liever nieuwe woorden leren?

Dutch Ook het Parlement kan niet uitgeven wat het niet heeft, tenminste niet zolang er geen drukpers voor eurobiljetten in de kelder staat.

Ik heb het kernwapen bedieningspaneel in mijn kelder? Een verborgen kluis in de kelder.

  • Pokemon go eevee evolution names leafeon
  • Gouden gids nederland zoeken op nummer
  • Kan ik een railrunner kopen op het station
  • Gratis online diagrammen maken