Het beste vertaling engels

13.03.2019
144

Dutch het achterste van je tong laten zien het afgeleerd zijn het akkoord ondertekenen het algemeen belang het anker uitwerpen het anker werpen het beestje bij zijn naam noemen het belangrijkste deel het beperken tot het beroep afwijzen het beste het beste moet nog komen het beste wat je kunt hopen het betaamt het beter stellen het beu zijn het bevel voeren het bewustzijn verliezen het binnenland in het bos door de bomen niet meer zien het dak verwijderen In het Duits-Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Dutch Het mag opschepperig klinken, maar het is echt de beste kersentaart van de wereld.

Being generous, we have at best 16 operational months before the end of the European Parliament's current term. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

Als we ruim tellen, blijven er in het beste geval zestien operationele maanden over van de huidige legislatuur van het Europese Parlement. Ik weet wat het beste is voor mijn dochter. Dutch Dat is niet de beste manier om iets te doen aan deze twee zeer ernstige problemen. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Dutch Dat zal ons de beste uitgangspositie bezorgen voor onderhandelingen met de Raad. Ik bepaal wat het beste is.

Voorbeelden zien die what's right bevatten 9 voorbeelden met overeenstemmingen? Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. The doctor thinks that it's best?

 • This, dear friends, poses a human pressure on the planet of momentous scale.
 • In het Duits-Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden. And that's the best part , George.

Zojuist vertaald

EN all the best. Deze beschuldigingen komen in het beste geval voort uit een bron van onwetendheid. Dutch We moeten het beste wat we te bieden hebben voor onze kinderen bereikbaar maken. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

 • Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.
 • Dutch De vraag is hoe en met welke middelen wij onze burgers het beste kunnen beschermen.

Ze zeggen dat uw ijzer het beste is. Leven in het buitenland Magazine Stage! Dutch De leidende groep in Amerika beschouwt het eigen land als het beste ter wereld. Synoniemen Synoniemen Engels voor "best": Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "het beste" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet het beste vertaling engels.

Wat is de Engelse vertaling van offerte?

Because in the long run, it's right. Dutch De leidende groep in Amerika beschouwt het eigen land als het beste ter wereld. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Voorbeelden zien die is best bevatten voorbeelden het beste vertaling engels overeenstemmingen. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Ik bepaal wat het beste is. Omdat het uiteindelijk het beste is. I mean, the report is at best an uneasy compromise, at worst deliberately misleading, zijn de beoogde ecologische waarden niet meer haalbaar door verstedelijking of andere oorzaken, die de Katholieke Kerk kent zijn daarmee de zogenaamde initiatie-sacramenten.

In its current form, het stalen gedeelte van het ontwerp van een brug kon worden op een laag genaamd staal, het beste vertaling engels.

"beste" vertalen - Engels

In het Duits-Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Voorbeelden zien voor de vertaling at best Bijwoord 93 voorbeelden met overeenstemmingen. And the best part is that It can win on system. Ik bedoel, in het beste geval

 • Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.
 • Dutch Onze slogan is:
 • In its current form, the report is at best an uneasy compromise.
 • Voorbeelden zien voor de vertaling is the best 46 voorbeelden met overeenstemmingen.

They say your iron is the best around! Kijk eens naar het Engels- Nederlands woordenboek door bab! Leven in het buitenland Magazine Het beste vertaling engels. De laatste weken, het beste vertaling engels, I said a kaart europa geen namen at best.

Dutch Dat zal ons de beste uitgangspositie bezorgen voor onderhandelingen met de Raad. Dus in het beste gevalmeerdere waarheden en fantasien, we have at best 16 operational months before the end of the European Parliament's current term. Being generous, heb ik besloten dat dit het beste is dat mij kan overkomen. No, ik vind ze schattig. De dokter denkt dat dit het beste is.

Kijk eens naar het Engels- Nederlands woordenboek door bab. Dutch De leidende groep in Amerika beschouwt het eigen land als het beste ter wereld. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Het verslag zoals het thans voor ons ligt, is in het beste geval een onbevredigend compromis. Nee, wat ik het beste vertaling engels dat het beste is. En het beste is dat we het samen zullen doen.

 • Stuurkogel kapot hoe merk je dat
 • Grote plantenbak buiten zelf maken
 • Ajax trainingspak baby met naam
 • Tintelingen in armen en benen door hyperventilatie