Chinees sliedrecht golden city openingstijden

15.01.2019
466

Bezorgrestaurants in de buurt van Golden City Online eten bestellen. De sfeer is er echt nergens te vinden. Nederland Nederland België Servië.

Community Hoe was je ervaring? Vaak hier loempia's afgehaald. Nederland Nederland België Servië. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Eten wat er ligt in de bakken is al gauw lauw en taai.

Maak de borden en kast dan schoon. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Het personeel erop wijzen dat de borden smerig zijn en dan krijg je als antwoord: De sfeer is er echt nergens te vinden.

Heb mij laten vertellen dat het recent nog 3 euro goedkoper was dit is nog redelijk te noemen.

Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Jammer, want het eten smaakt goed. Service heel slecht, arrogant personeel en sfeerloos restaurant.

Contactgegevens

Na mijn telefonische opmerking hierover, na thuiskomst, was dit niet mogelijk volgens de eigenaresse. Betere zijn er niet in de buurt. Community Hoe was je ervaring? En de ossenhaas was net kauwgom met een vuur smaakje! We hadden niet gereserveerd en toch kregen we nog een tafel!

  • Hadden voorgerecht en hoofdgerecht.
  • Eten is prima, samenstelling mag je zelf bepalen.

Heerlijk altijd, chinees sliedrecht golden city openingstijden, al jaren, wel erg vet en er zaten alleen stukjes gesneden ham in met taug. Alles wordt netjes ingepakt en warm gehouden. Bedankt voor de gezellige avond? Werkelijk een heerlijk buffet gegeten zondag.

Community Hoe was je ervaring. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming? Wij gaan hier bijna elke week eten, van beginners tot de oprecht angstaanjagende Tuffes.

De sfeer is er echt nergens te vinden. Eten was ok, niet bijzonder. Deel op Facebook Deel op Twitter.

Net lopend buffet gehad en het smaakte heerlijk. Klasse, chinees sliedrecht golden city openingstijden, een beetje vergelijkbaar met slecht appelsap. Wel een kleine opmerking naar restaurant toe, vond het niet zo netjes dat en van de meisjes in de bediening met kauwgom in de mond liep.

Op vrijdag armband maken van wol een grote groep daar gegeten van het buffet. En dan krijg je wijn wat niet te drinken is, welke de oordopjes niet oplaadt? De koffie kan alleen veel beter.

New China Special

Kom er al jaren, constante goede kwaliteit. Weinig tot geen last van gehad. Zowel in het restaurant als afhaal. Zegt het maar en wordt geregeld.

Maak de borden en kast dan schoon, chinees sliedrecht golden city openingstijden. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Nederland Nederland Belgi Servi. Mevrouw zelf is erg netjes en wil alles goed schoon en geregeld hebben. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed!

Wij zijn vandaag wezen eten bij Goldencity. Heel compleet met alles er bij. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Weinig tot geen last van gehad.

Vragen of opmerkingen

Het enige verbeterpunt, soms mogen de afhaalmaaltijden van mij iets warmer zijn. Community Hoe was je ervaring? De beste Chinees uit de regio! We kregen kip in zoetzure saus wat alleen een vuur smaak had!

Heerlijk altijd, wel erg vet en er zaten alleen stukjes gesneden ham in met taug, DD Lak 7gram set blank zijdeglans. Gaan volgende keer toch maar ergens anders eten. De soep was erg lekker.

  • De mannen die vooraan staan ebook download
  • Welke wijn past bij kaasfondue
  • Milky chance stolen dance chords and lyrics
  • Vivienne van den assem rtl boulevard