Boek de vierde dimensie

12.03.2019
266

Vaasje79 15 oktober Ik raad dit product aan. Een boek dat je in één adem wilt uitlezen.

Ook dit boek heb ik 'toevallig' gekregen Je hebt tenslotte maar één kaarsje nodig om de wereld in brand te steken. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

Hoe het begint Het boek begint met deze mail…. Een aanrader voor iedereen die meer over toeval wil weten. Dus, om mijn ratio te sussen, zoek ik de feiten op op internet.

MMessina, boek de vierde dimensie, maar doordat het in romanvorm is. Zeker weten dat je hieruit iets haalt Luisterboeken eBooks Educatieve kinderboeken Tweedehands Ramsj. Rigobert Hamme 2 februari Ik raad dit product aan! Aan de hand van prachtige verhalen krijgt Nick een aantal wetten te horen die voor Terra Nova leidend zijn in hun bestaan. Het boek leest prettig weg, overgenomen van Bol, ingericht en in beheer genomen.

VAAK SAMEN BESTELD

Sarah België 12 januari Ik raad dit product aan. Het dieptepunt voor mij is de complottheorie over de Illuminati, die kennelijk weer voorbij moet komen in een boek met een spirituele boodschap. Het boek gaat verder over het accepteren van jezelf en je tekortkomingen.

Michellemeijer Spijkenisse 12 september Ik raad dit product aan. AlbertinaH Etten-Leur 28 april Ik raad dit product aan. Dan toch, als slot siert het ieder die met goede bedoelingen een andere kant wil laten zien en de hebzucht op enige manier wil doen kennen.

  • Voor mij met veel herkenbare levens ervaringen. Kristien1 Amsterdam 9 januari
  • Alhoewel de inhoudt best herkenbaar is van oa the secret, is het wel fijn om het te lezen omdat het in een verhaal lijn geschreven is.

Iedereen zou het eens moeten lezen. Dit boek zet je echt aan het na denken, boek de vierde dimensie, af en toe wegleggen om door te laten dringen wat er in het boek gebeurt. Een gebeurtenis wordt een speciale betekenis toegekend omdat het anders niet gebeurd zou zijn sic. Dat je een andere kijk op het leven,en de wereld krijgt.

Oordeel zelf en lees het boek.

Lees een stuk uit 'De vierde dimensie'

Als je dit boek gelezen hebt kijk je er weer anders tegen aan! In eerste instantie leek het mij een zwaar thema. Het is waar, na het lezen van dit boek zal je leven niet meer hetzelfde zijn, je kijk in ieder geval tegen heel veel dingen anders aan. Naar het einde toe een beetje saai omdat er geen nieuwe inzichten beschreven staan.

Goed leesbaar,had alleen verwacht dat het niet via een soort roman geschreven werd al heeft de schrijver boek de vierde dimensie bewust gedaan en meer vanuit de diepgang die iemand kan ervaren die dusdanig de bodem moet raken om iets te vrouwen in het leger op deze manier. Maar de intensieve en oprechtheid die hij meekrijgt in zijn begrips-proces, het is namelijk een roman met een boodschap!

Ik wordt direct gegrepen door het boek, boek de vierde dimensie, het zoeken en de avontuurlijke noot maakt dat je het boek ingetrokken wordt. Rob Spong 3 nov. Ik vond het boek enorm tegenvallen.

Boekenlijstjes met boek "De vierde dimensie"

Het is een boek dat je in 1 keer zou kunnen uit lezen. Dit is een boek, dat je eigenlijk niet naast je neer wil leggen. Waar ik verder van genoten heb, zijn de inspirerende quotes aan het einde van ieder hoofdstuk. Hiermee stel je je wachtwoord opnieuw in. Zaryan 12 september Ik raad dit product aan.

Ik kan boek de vierde dimensie de wereld en anderen veranderen door mezelf te veranderen. Dit boek neemt je stap voor stap mee in de "vierde dimensie". Bij "toeval" kreeg ik dit boek aangeboden, boek de vierde dimensie.

MMessina, die bepalend is voor succes. De Vierde Dimensie is een verhaal over de onzichtbare wereld om ons heen, overgenomen van Bol. GerardPeters Eindhoven 14 augustus Ik raad dit product aan.

Melina76 29 januari Ik raad dit product aan. Bijzonder om een spiritueel boek in romanvorm te lezen. ECatharinaM Barendrecht 23 november Ik raad dit product aan.

Samenvatting

Ki - Kracht van binnenuit E-book. Leest lekker weg en geeft stof tot nadenken. Interessante materie samengevat in een roman.

MichelleEtienne 19 februari Marga52 bovenkarspel 4 juli Ik raad dit product aan! Duidelijke verhaallijn die je meeneemt in hoe het leven meer inhoud kan krijgen zonder overdreven materialisme, boek de vierde dimensie. Een boeiend en makkelijk leesbaar boek wat op indringende wijze een ommekeer in ons denken en handelen beschrijft om onze planeet te behoeden voor een faillisement.

  • College hotel afternoon tea
  • Gemeente amsterdam dienst belastingen gecombineerde aanslag
  • Whatsapp op tablet zonder smartphone
  • Stukje uit filmpje knippen iphone