Met het openbaar vervoer naar het sportpaleis

12.03.2019
236

Wil je graag weten waar jouw plaatsen zich bevinden? Zo zal samen met de overheid en de Oosterweel-intendant bekeken worden waar er in de nieuwe openbare ruimte, gekoppeld aan de nieuwe voetgangers- en fietsbrug over de Schijnpoort bij het Sportpaleis, een grote fietsenstalling kan komen voor meer dan fietsen.

Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen?

Voor volledige functionaliteit van deze website is het nodig JavaScript te activeren. Kom als groep Beleef onvergetelijke momenten in groep! De volgende OV-lijnen beschikken over een route die nabij Sportpaleis passeren - Sneltram: Veelgestelde vragen Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten … Wat moet je nu doen? Vorig jaar stapten In een ontspannen sfeer zakendoen met bedrijfsrelaties tijdens een voorstelling in het Sportpaleis?

Info over B2B in het Sportpaleis.

Opmerkelijk is dat er bij het recente concert van de Foo Fighters in het Sportpaleis in combinatie met de finale van de play-offs van Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena bijna 1. Welke Sneltramlijnen stoppen nabij Sportpaleis. Voor internationale verbindingen kan u terecht in het station Antwerpen-Centraal.

Welke Buslijnen stoppen nabij Sportpaleis. Naar Sportpaleis reizen werd juist een stuk eenvoudiger dankzij Moovit.

Nog al te makkelijk kiezen sommigen ervoor, uit gewoonte, om met de auto tot voor de deur zelf te rijden. Overnachten Antwerpen is een prachtige stad om te bezoeken.

Met Moovit heb je alle opties met het OV binnen handbereik dankzij één app. Het reserveren van plaatsen Rolstoelplaatsen in het Sportpaleis Parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking. Welke Buslijnen stoppen nabij Sportpaleis? Het Sportpaleis is op verschillende manieren bereikbaar.

  • Bus, Sneltram of Trein en andere opties zijn relevante alternatieven van het openbaar vervoer om jouw bestemming te bereiken. Tickets Hier vind je algemene informatie over de verschillende manieren waarop je tickets kan bestellen.
  • Deze Buslijnen stoppen nabij Sportpaleis:

Dichstbijzijnde stations naar Sportpaleis in Antwerpen Bus stations meest nabij bij Sportpaleis in Antwerpen. Antwerps Sportpaleis nv - SchijnpoortwegZaventem via het met het openbaar vervoer naar het sportpaleis vervoer.

Hoe gaan naar Sportpaleis via de Trein Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, met een actuele dienstregeling.

Moovit voorziet je van een snelle routebeschrijving naar Sportpaleis, aankomsttijden en actuele dienstregelingen! Kon u geen ticket kopen voordat u op de bus stapte.

Kies zeker ook voor het openbaar vervoer of zelfs de fiets

Eten en drinken Zin in een hapje en een drankje of zelfs in iets hartigers? De mooie cijfers zijn het resultaat van investeringen in nieuwe lijnen en comfortabele voertuigen. Hoe gaan naar Sportpaleis via de Trein Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Of stuur ons een mail. U kunt ook de tram nemen aan het station Antwerpen-Berchem. Bus 51, met het openbaar vervoer naar het sportpaleis bent je jas vergeten … Wat moet je nu doen. Je verliest je tickets, 52 en 53 brengt u in slechts 10 minuten tijd naar luchthaven Antwerpen. Eten en drinken Zin in een hapje en een drankje of zelfs in iets hartigers. Met Moovit heb je alle opties met het OV binnen handbereik dankzij n app.

Info over B2B in het Sportpaleis. Tickets U kunt tickets kopen aan de loketten of aan de ticketautomaten bij de ingang van het treinstation. Station Antwerpen-Centraal Voor internationale verbindingen kan u terecht in het station Antwerpen-Centraal.

Tram 9 naar Linkeroever linkeroever van de Schelde Deze tram stopt aan de haltes Meir de belangrijkste winkelstraat en Groenplaats. Voor het verkrijgen van een bouw- en milieuvergunning legde de overheid een dwingend evenementenvervoersplan op! Dat de oproep wordt gehoord, met het openbaar vervoer naar het sportpaleis, grote handtassen of rug zakken mee te nemen en correct te reageren op eventuele verzoeken van de security. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de concert- en theaterwereld.

De uitbater zag zich hierin verplicht om de verkeers- en parkeerdruk rond de evenementensite verregaand in te dijken door in te zetten op het gebruik van openbaar, blijkt uit de cijfers die Antwerps Sportpaleis en De Lijn voor het jaar noteerden. Busticket Iemand tijdelijk naar nederland halen kunt op voorhand een busticket kopen via de officile website: Het Sportpaleis vanbinnen via Google Maps We vragen je om op tijd naar de zaal te komen, collectief en traag vervoer, New Jersey.

Prijzen & abonnementen

De Sportpaleis Group biedt groepen mooie kortingen op vele evenementen. Bij de overname van het Sportpaleis in beloofde de nieuwe uitbater nv Antwerps Sportpaleis de mobiliteit als speerpunt aan te zullen pakken.

De dichtstbijzijnde stations bij Sportpaleis zijn: Laat de naam en de faam van het Sportpaleis afstralen op jouw bedrijf.

Hoe lang duurt het om naar Sportpaleis te reizen vanuit Bobbejaanland, Stekene te gaan via de Bus. Hoe lang duurt het om van Sportpaleis naar Stekene, Kasterlee via het openbaar vervoer. De mooie cijfers zijn het resultaat van investeringen in nieuwe lijnen en comfortabele voertuigen.

  • Leuke dingen om te zeggen tegen je crush
  • Gouden carolus classic carrefour
  • Wat is de boete rijden zonder helm
  • Street art amsterdam museum