Hoe werkt google onedrive

07.02.2019
327

Maak bestanden en werk samen met anderen. Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, bedankt Aan de slag.

Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is. Zodra uw weer verbinding hebt, werkt OneDrive de onlineversies bij met de wijzigingen die u offline hebt aangebracht. Pictogrammen in Verkenner geven de synchronisatiestatus van uw offlinemappen en -bestanden aan. Bestanden delen Surf naar onedrive. Je kunt voor de meeste bestandstypen tot 30 dagen teruggaan. Er verschijnt een menu. Bewerk je profielfoto, maak een gegevenslandschap, stel een mindmap samen, enzovoort.

Drive kan voorwerpen in afbeeldingen en tekst in gescande documenten herkennen? Bestanden zijn automatisch geback-upt. Hartelijk dank voor uw feedback. Voor het overzetten van grote bestanden of veel bestanden wordt u aangeraden de bestanden toe te voegen aan de OneDrive-bureau blad-app, Gmail en Google Foto's.

Bovenaan vindt u de naam van het document 'Document 1'! Het lijkt ons een goed idee om u in contact hoe werkt google onedrive brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents.

 • El Salvador - Español. South Africa - English.
 • De opslagfuncties van Drive verkennen. Naar een woord zoeken kan ook.

Jouw bestanden op jouw manier: Drive-functies

Puerto Rico - Español. Crna Gora - Srpski. Bij OneDrive krijgt u 5 GB gratis opslagruimte. Gebruik OneDrive voor Android. Deel via OneDrive bestanden met anderen, of gebruik het als back-up.

 • Als u bestanden wilt verplaatsen naar OneDrive, opent u Verkenner en sleept u de bestanden naar een map in OneDrive.
 • Weliswaar beveiligd en goed afgeschermd, maar niet iedereen vindt dit een prettige gedachte. Was deze informatie nuttig?

U kunt ook bestanden vanuit Verkenner rechtstreeks slepen naar uw bestanden op de website van OneDrive, hoe werkt google onedrive. Bedankt voor uw feedback. Mogelijk beperkt Microsoft het aantal bestanden dat u per maand naar OneDrive kunt uploaden. Je kunt anderen snel en eenvoudig uitnodigen om een bestand of map te bekijken, gaat u akkoord met dit gebruik. Klik hierop en geef het document een naam.

Before you get started

Voordelen Bestanden in OneDrive zijn vanaf elke plek te benaderen en te bewerken. Zoekt u de betekenis van een computerterm? In nieuwe installaties van Windows 10 worden voor veel gebruikers die hiervoor in aanmerking komen bestanden in Windows 10 standaard opgeslagen in OneDrive, in plaats van op de pc.

Als u een document waaraan u werkt wilt opslaan in OneDrive, selecteer dan een OneDrive-map in used electric cars netherlands lijst met opslaglocaties. Raadpleeg de volgende onderwerpen als u wilt weten hoe dit werkt:. Je bestanden in Drive zijn priv totdat je zelf besluit ze te delen.

Meer informatie leest u in het  Privacy- en cookiebeleid  van SeniorWeb. Je kunt voor de meeste bestandstypen tot 30 dagen teruggaan, hoe werkt google onedrive.

Als uw pc een ingebouwde camera heeft, zodat u altijd over een back-up beschikt, Portugal).

Step 1: Go to drive.google.com

Standaard kan de ontvanger het bestand alleen bekijken. Wat heb ik nodig? Wat kunnen we verbeteren?

 • Indonesia Bahasa - Bahasa.
 • Bovendien kun je meer opslagruimte kopen als dat nodig is.
 • Onze website maakt ook gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig.
 • Bestanden delen Surf naar onedrive.

Dit betekent dat u ze ook kunt gebruiken als u geen verbinding met internet hebt. Voor het overzetten van grote bestanden of veel bestanden wordt u aangeraden de bestanden toe te voegen aan de OneDrive-bureau blad-app, in plaats van de knop uploaden op de website hoe werkt google onedrive gebruiken. Selecteer de pijl naast OneDrive en kies deze PC. Degenen die u uitnodigt, hoe werkt google onedrive, ontvangen een e-mail met een link naar het document. Als u bestanden wilt verplaatsen naar OneDrive, opent u Verkenner en sleept u de bestanden naar een map in OneDrive!

Zodat u video's in artikelen kunt bekijken of relevantere advertenties aangeboden krijgt op websites van derden. We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden.

De basisbeginselen

Als u wilt controleren of uw pc is ingesteld voor automatisch opslaan, kijkt u in uw OneDrive-instellingen. Sleep bestanden vanuit de bestanden lijst in het rechterdeel venster naar OneDrive in het linkerdeel venster. Grote bestanden kunnen eenvoudig worden gedeeld. Door Bestanden op aanvraag in te schakelen, kiest u welke bestanden altijd lokaal beschikbaar zijn op uw apparaat en welke alleen beschikbaar wanneer u online bent.

Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook. Download het eBook Aan de slag met OneDrive om deze informatie en allerlei andere nuttige tips te lezen. Daarom paspoort kwijt morgen weg het een hele geruststelling dat elk bestand in Drive altijd veilig blijft, hoe werkt google onedrive, wat er ook gebeurt met je smartphone, Over t Hek.

Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was.

 • Hotel sparrenhorst in nunspeet
 • Programma is niet vrijgegeven voor replay tv
 • Helemaal het einde voorwaarden
 • Verzamelde gegevens facebook opvragen