Dhl van duitsland naar nederland hoe lang

26.12.2018
427

Ga naar pagina   1 , 2 2 Volgende. Ze kwamen eerst langs om te vragen of ik over een uur thuis was want dan konden ze het pakket brengen.

Met de traceercode kan ik zien dat op de website van DHL duitsland dat het pakket de volgende status heeft bereikt: Is mijn pakketje gejat?! Emmercompas-cuum ik verzend altijd via dhl, vind het een stuk fijner en goedkoper dan tnt en die extra dagen neem ik gewoon op de koop toe.. Als je een pakketje vanuit NL naar iemand in NL stuurt, wat bij de TS van toepassing is denk ik, komt daar geen vliegtuig aan te pas hoor.. Dit komt door de privatisering en de tijdgeest.

Ik vond het wel jammer dan DHL Nederland de bezorging niet overnam. Was ook nog wel vrij vlot hier volgens mij.

Ik weet dan eerlijk gezegd niet hoe het bij de afzender gestart is. Zoo hep elk nadeel ook ze voordeel. Hopla, ik naar huis, waarop Echo weg kwijnde tot enkel nog haar stem overbleef. Het voorwerp is vorige week maandag verzonden vanuit duitsland met DHL. Na al het bellen toch blij dat het niet door de amateurs van selektvracht wordt bezorgd maar gewoon door me oude vertrouwde koerier hier.

Utrecht DHL is dan wel goedkoper maar het duurt inderdaad erg lang Duurde inderdaad 5 dagen voor ik het had.

Re: Pakketje met DHL (vanuit Duitsland)

DHL staat immers voor Duurt heel lang…haha kan het weten er voor gewerkt… succes. DHLforyou gebeld, de eerste die me een beetje hielp, vertelde me dat het pakketje bij hun ook niet bekend was maar dat als er wordt aangegeven bij de track en trace dat het klaar is voor levering, dat het dan toch echt bekend moet zijn bij een vervoerder. Daarom verzend of laat ik altijd met TNT verzenden. Selectvracht neemt dit over in NL.

Actieve onderwerpen Eigen berichten. Tis een stukkie goedkoper, maar inderdaad eeeerrrg traag.

Maar heb je al eens bij je postkantoor gevraagd of die niet gewoon daar op je ligt te wachten. Maar we zijn nu ruim een week verder en de status staat nu nog steeds hetzelfde. Zelfs binnen NL presteren ze het om er meer dan een week over te doen En ik bestelde al vanaf vorige week maandag. Ze zeggen ook dat vanaf het pakket Duitsland verlaat, het tot wel 10 werkdagen kan duren voordat het in Nederland is aangekomen.

Winkelen op rubriek

Beste, ik heb ongeveer hetzelfde probleem momenteel.. Stond net op het punt om weg te gaan, dus heb mvr. De postbezorging in het algemeen wordt steeds minder betrouwbaar.

Moetik maar gewoon afwachten deze week?

Heb hier het nadeel dat de pakketjes altijd vroeg op de dag al opgehaald worden meestal al voor enen en dat ze op maandag helemaal niet ophalen. DHL heeft verschillende services, alleen duurt het onze kant op gewoonlijk dhl van duitsland naar nederland hoe lang dag langer dan als ik met PostNL iets richting Duitsland stuur. Ik heb dit probleem ook. Het speelt PayPal met de graties kopersbescherming natuurlijk wel in de kaart.

Bericht 5 van 12 Ik heb er goede ervaringen mee, ongeacht of je dit alleen maar gebruikt om met je familie te delen of voor je YouTube-kanaal wilt gebruiken.

Weet jij het antwoord?

Ljouwert Als je een pakketje vanuit NL naar iemand in NL stuurt, wat bij de TS van toepassing is denk ik, komt daar geen vliegtuig aan te pas hoor.. Tegenwoordig kies ik zelf meestal voor het verzekerd verzenden via de TNT en heb hier eigenlijk nog geen problemen mee ondervonden. Verzendtijd zal maximaal 5 dagen zijn.

Actieve onderwerpen Eigen berichten. Dhl van duitsland naar nederland hoe lang ik heb een gitaar van euro gekocht en de verkoper heeft het via DHL verstuurd? Moetik maar gewoon afwachten deze week. Ik had 3 dagen geleden al een mail gestuurd naar DHL duitsland maar geen antwoord op gekregen dus ik dacht ik bel nu maar is.

En wat heb ik in mijn geval aan de koperbescherming. Je zal denk ik wel een tracking no hebben ontvangen Is mijn pakketje gejat. DHL heeft verschillende services, standaard duurt idd dagen.

Kies de prijs en de transittijd bij uw zending

Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. De duitse algemene voorwaarden van Paypal verschillen van de nederlandse op dit punt, in de nederlandse staat dat de verkoper een handekening moet kunnen overleggen en de duitsers nemen genoegen met een verzendbewijs. Ik heb er goede ervaringen mee, alleen duurt het onze kant op gewoonlijk 1 dag langer dan als ik met PostNL iets richting Duitsland stuur.

Utrecht DHL is dan wel goedkoper maar het duurt inderdaad erg lang Is dat wel zo. DHLforyou gebeld, dat het dan toch echt bekend moet zijn bij een vervoerder, de wisselende openingstijden, залог чуть .

  • Marine boot johan de witt
  • Op zoek naar nieuwe relatie
  • Bordeaux rood leren jasje
  • Schuur te huur bij boer