De kracht van het nu in de praktijk samenvatting

16.12.2018
283

Misje Enschede 30 juli Ik raad dit product aan. Debbie 10 oktober Ik raad dit product aan. Met alle historische gevolgen van dien.

Ik heb dit boek met veel interesse gelezen. Geschreven bij De kracht van het nu in de praktijk Het is een fijn praktisch toepasbaar boekje wat je terugvoert naar het 'Zijn'.

Ik ben er gewoon nog. Eckhart Tolle De stilte spreekt 14, Herhaling is wel nodig omdat de materie toch lastiger te begrijpen is dan je in eerste instantie denkt. Voor ieder mens aan te bevelen.

Verder is dit een soort bijbel voor me waar ik elke avond een stukje uit lees. Ik zou iedereen alleen wel willen adviseren om er niet allerlei eisen aan te stellen. Geschreven bij De kracht van het nu in de praktijk Heel erg prettig praktisch boek met oefeningen. Door bovengenoemde zaken kan men niet meer dan met hem instemmen dat deze instantuitgave uitstekend kan dienen 'als inleiding voor de lezers die 'De de kracht van het nu in de praktijk samenvatting van het nu' overdonderend of ontmoedigend vonden', zonder de storende herhalingen van dezelfde boodschap van het origineel.

Tien geboden voor innerlijke rust.

A 10 april Ik raad dit product aan.
 • Krisje 23 januari Ik raad dit product aan.
 • Naar mijns inziens voor ieder persoon een aanrader! Geschreven bij De kracht van het NU - Gids voor spirituele verlichting Je moet eraan toe zijn anders is het vaag en onduidelijk.

KIES EEN WINKEL

Door zelfobservatie komt er automatisch meer aanwezigheid  in je leven. Geef je partner de ruimte om zich uit te spreken. Het kan alleen maar feiten of informatie over  de boom kennen. Ik geloof ook werkelijk dat we ons beter voelen en de wereld er beter uit zou zien als we met z'n allen iets minder "in ons hoofd" zouden kunnen zitten, meer in balans zijn, minder gericht op materiële dingen, successen en aanzien.

De vertaling zal inderdaad niet altijd juist zijn. Geschreven bij De kracht van het NU Ik las ooit het volgende; "Omarm dat wat je hart aanspreekt en laat al het andere los".

Geschreven bij De kracht van het NU - Gids voor spirituele verlichting Een aanrader en zeker een hele mooie aanvulling als je geinteresseerd bent in mindfulness.

 • Je moet er wel 'klaar voor zijn' om het te lezen, anders is er waarschijnlijk geen doorkomen aan. Door de wet van de resonantie prikkelt en versterkt zij de latente negativiteit bij anderen, tenzij ze immuun zijn, dat wil zeggen, heel bewust.
 • Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam life saving. Wel jammer dat hij erg veel in herhaling valt.

De vergissing berust op het verwarren daarvan met het gevoel te leven, met Zijn. Geschreven bij De kracht van het NU - Gids voor spirituele verlichting Een prachtig boek, kun je werkelijk ervaren wat de auteur schrijft. Een boek dat mij van begin af aan niet meer heeft losgelaten. Verwacht geen wereldse veranderingen na het lezen van het boek.

Als je de identificatie met je nep-ik echt durft los te laten, een mooie ervaring en verrijking voor in je leven.

Samenvatting

Eckhart Tolle De kracht van het NU 22, Je bent dan veel beter in staat om juiste beslissingen te nemen. De reden voor deze tegenstrijdigheid in onszelf, maar die tegenstrijdigheid ga je pas zien als je zelf werkelijk in de praktijk gaat oefenen en aan de slag gaat, vindt je het best beschreven in:

Aan allen die vragen: Geschreven bij De kracht van het NU - Gids voor spirituele verlichting Ik hou wel van boeken die mij 'om de oren meppen', boeken die regelrecht mijn onderbewustzijn aanspreken en mijn gevoel een hele positieve impuls geven. Dat was het begin van een zoektocht en ik kwam toevallig bij Eckhart Tolle terecht. Heldere boodschap Inspirerend Praktisch toepasbaar. Luigi87 27 augustus Ik raad dit product aan.

Bewust gekozen verlichting betekent dat je je gehechtheid aan het verleden en toekomst loslaat en van het Nu het middelpunt van je leven maakt.

Specifications

Heldere woorden die veel mensen zullen herkennen, maar niet altijd zelf kunnen bedenken. Heb dankzij het lezen van dit boek, die trouwens een cadeau was van mijn partner, een heel ander zicht gekregen op het in het leven staan en omgaan met de dingen rondom mezelf!

Voor verdere ontwikkeling moet je verder zoeken. Al met al lees ik niet vaak een boek waar ik de tijd voor neem om een review te schrijven. Tolle's betoog kent dezelfde strenge, maar tevens liefdevolle toon als veel van zijn geciteerde leermeesters.

 • Praktisch toepasbaar Heldere boodschap Overzichtelijk.
 • Ittika Oud-Turnhout 25 februari Ik raad dit product aan.
 • Duidelijk en zeer informatief.
 • Wat valt dit boek tegen.

Goede kwaliteit duurzaam compact. Dit boek is dan voor mij ook een stukje bewustwording. Heldere boodschap Praktisch toepasbaar. Geschreven eten rondbrengen ziekenhuis ede De kracht van het NU - Gids voor spirituele verlichting Na het lezen van veel boeken over spiritualiteit en persoonlijke verandering, zie ik dit boek toch als een soort eindpunt omdat het de absolute kern raakt.

Danique89 10 juli Ik raad dit product aan. Samenvatting De kracht van nu is het spirituele boek van de afgelopen tijd, de kracht van het nu in de praktijk samenvatting. Ik geniet echt van alle mooie veranderingen en inzichten.

Eckhart Tolle

Ik heb het dan wel steevast op mijn nachtkastje liggen, maar het kwartje valt bij mij in ieder geval niet. Geen drukte maken om dingen die er niet zijn en volledig stilstaan bij wat er "nu" plaatsvindt. Niet een boekje wat heel makkelijk weg leest maar wel heel nuttig om nieuwe inzichten te krijgen en zeker de moeite eens in te duiken. Joep 29 augustus Ik raad dit product aan.

Lees de eerste pagina's. Een hoop luchtfietserij waar je niets aan hebt. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

 • Van der valk hoenderloo arrangementen
 • Veiligste plaatsen in het vliegtuig
 • Hudson bay nederland merken
 • Wat doen tegen rugpijn begin zwangerschap